روش دریافت شناسنامه المثنی به چه صورت می باشد

خانه > اجتماعی > روش دریافت شناسنامه المثنی به چه صورت می باشد

روش دریافت شناسنامه المثنی به چه صورت می باشد

شناسنامه المثنی زمانی صادر می شود که شخص به دلیل شرایط خاصی مانند سرقت یا مفقود شدن شناسنامه نیاز به این سند هویتی پیدا می کند. تفاوت شناسنامه المثنی با شناسنامه معمولی در مهر المثنی ای است که روی آن زده می شود و به همین دلیل با شناسنامه اصلی متفاوت می باشد. از لحاظ اعتبار نمونه المثنی شناسنامه تفاوتی با نمونه اصلی ندارد و مورد تایید تمام نهادها و مراکز می باشد. برای دریافت این مدرک شناسایی، شخص یا نماینده قانونی آن پس از اطمینان از مفقودی این مدرک شناسایی باید به مراکز ثبت احوال یا دفاتر پیشخوان نزدیک محل زندگی خود مراجعه کنند و با ارائه مدارک درخواست، دریافت شناسنامه المثنی را تکمیل نماید.

مدارک لازم برای دریافت شناسنامه المثنی

مدارک لازم برای دریافت المثنی شناسنامه عبارتند از:

  • تکمیل یک استشهادیه محلی برای مشخص شدن مفقودی شناسنامه
  • سه قطعه عکس سه در چهار تمام رخ برای افراد بالای 15 سال
  • ارائه اصل و کپی مدارک شناسایی دیگر مانند کارت ملی و گواهینامه و کارت پایان خدمت برای آقایان
  • پرداخت هزینه های مربوطه و ارائه رسید بانکی

 

  • شناسنامه المثنی

روش درخواست شناسنامه المثنی و مدت زمان صدور آن

برای ارائه در خواست المثنی شناسنامه، در صورتی که  فرد 18 سال یا بالای آن است، خود می تواند به  ثبت احوال برای ارائه درخواست مراجعه نماید، اما در صورتی که سن فرد زیر 18 سال می باشد، پدر یا جد پدری  یا قیم قانونی او می تواند با ارائه اصل مدارک قیومیت به مرکز ثبت احوال مراجعه نماید و درخواست شناسنامه را مطرح کند. در صورتی که درخواست شناسنامه المثنی برای اولین بار باشد، یک ماه طول می کشد تا شناسنامه جدید صادر شود و در صورتی که المثنی شناسنامه گم شده باشد، تقریبا سه ماه طول می کشد تا شناسنامه جدید برای او صادر شود.

نکته1: اگر شناسنامه المثنی برای سومین بار گم شده باشد، باید علاوه بر مدارک دیگر، گواهی عدم سوء پیشینه خود را نیز به اداره ثبت ارائه دهد.

نکته 2: هزینه هایی که شخص متقاضی المثنی پرداخت می کند شامل هزینه های صدو شناسنامه، مالیات و هزینه پست می باشد. که در صورت ارائه درخواست برای بار دوم و سوم مقداری هزینه به مبلغ اصلی افزوده می شود.

آیا می دانید مراحل فروش سهام عدالت چیست؟

حتما مقاله : مراحل فروش سهام عدالت را بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *